Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович в новому образі покаже корову, пшеницю, сад і дітей

Вівторок, 20 липня 2004, 12:21
Представник кандидата в президенти Януковича в Центрвиборчкомі Степан Гавриш наполягатиме, щоб прем'єр-міністр не йшов у відпустку на час виборчої кампанії.

Про це Гавриш заявив в інтерв'ю газеті "Столичные новости".

На думку представника кандидата, у Януковича немає підстав йти у відпустку з трьох причин.

"По-перше, цього не вимагає закон, прийнятий недавно Верховною Радою і який є компромісом усіх політичних сил", - підкреслює Гавриш.

"По-друге, - на його думку, - якщо Янукович піде у відпустку, це може дестабілізувати ситуацію, чого намагається добитися опозиція".

"І третя причина, з якої Віктор Янукович не йде у відпустку, - це було б виявом скоріше слабкості, ніж сили", - підсумовує Гавриш.

Представник Януковича упевнений, що "якби він (Янукович) пішов зі свого поста на період кампанії, це дало б підстави вважати, що він не упевнений в тому, що, залишаючись на своїй посаді, він зумів би зберегти прозорість і правову обгрунтованість ведення кампанії".

Підкреслюючи, що не можна допустити дестабілізації ситуації, Гавриш зауважує: "Я, як представник його (Януковича) команди, наполягатиму, щоб він продовжував виконувати свої обов'язки глави уряду".

За словами представника Януковича, "історія Європи не знає прикладів, щоб діючий прем'єр-міністр ішов у відставку на час виборчої кампанії".

"Крім, мабуть, Леоніда Кравчука, котрий свого часу достроково подав у відставку і тому програв вибори", - додає Гавриш.

На питання про образ кандидата, який буде "розкручувати" його команда, Гавриш назвав головним те, що образ цей буде "природнім".

"Він (Янукович) мені уявляється таким собі міцним господарником, у якого найкраща пшениця, жито, корова, дім, сад і найкращі діти. Він небагатослівний, але сильний", - поділився своїм уявленням Гавриш.

Гавриш вважає, що "приклад життєвого шляху Віктора Януковича - це серйозний привід для роздумів: з ким іти в завтрашню українську політичну історію". З його слів, Янукович "свого часу провів внутрішню реформу, на яку здатні не багато людей".

"Не забувайте, що він пройшов через свою власну "Республіку ШКІД", взяв на себе чужі проблеми, але успішно подолав усі знегоди", - додав Гавриш.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...