Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Херсоні погромили штаб Ющенка й обклеїли листівками "Пора"

Вівторок, 20 липня 2004, 14:40
В ніч з 19 на 20 липня невідомі особи погромили херсонський обласний штаб Віктора Ющенка.

Про це прес-службі Центрального штабу кандидата в президенти Віктора Ющенка повідомив керівник облпредставництва Валерій Третьяков.

За його словами, нападники побили вікна в офісі та розмалювали фарбою стіни. Також провокатори обклеїли стіни офісу розмноженими на лазерному принтері листівками громадської організації "Пора".

Третьяков повідомив, що, коли працівники обласного офісу спробували звернутися до правоохоронних органів, то там майже годину не приймали заяву, посилаючись на зайнятість.

"Ще за годину оперативники йшли на місце події, хоча приміщення розгромленого офісу знаходиться в 30 метрах від районного відділу міліції", - додав він.

Представники "Нашої України" констатують, що нормальну роботу офісу швидко відновили, а правоохоронці наразі не ведуть активних слідчих дій.

Керівник Херсонського обласного штабу Ющенка зазначив, що бандитські методи, якими влада бореться зі своїми опонентами, стали характерним стилем роботи провладного штабу. При цьому Третьяков зауважив, що мер Херсона, який є членом Партії регіонів, не поспішає наводити порядок у місті і спокійно реагує на розбій, який відбувається в самому центрі міста.

Кампанія “ПОРА” у розповсюдженому прес-релізі категорично відкидає будь-яку причетність до цього інциденту і заявляє що не здійснює жодних заходів спрямованих на підтримку чи протидію учасникам виборчого процесу.

В той же час керівник кримського штабу Віктора Ющенка Валерій Пробий-Голова повідомив, що у Сімферополі невідомі провокатори почали збирати підписи за висування кандидатом у президенти Віктора Ющенка.

"Псевдоприбічники "Нашої України", які збирають підписи, розповідають, що вони самі не мають наміру голосувати за Віктора Ющенка, а за збір підписів їм платять гроші", - заявив Пробий-Голова.

Він наголосив, що на сьогодні кримський штаб Віктора Ющенка ще не розпочинав збору підписів на підтримку свого кандидата.

"Ми спеціально оголосимо, коли почнемо це робити. Крім того, кожен збирач матиме при собі письмове доручення за підписом кандидата на посаду глави держави. І таке доручення збирачі зобов’язані будуть пред’являти на вимогу виборців", – зазначив Пробий-Голова.

За його словами, "такі дії опонентів – це брудна провокація, спрямована проти кандидата в Президенти від опозиції". Пробий-Голова додав, що це далеко не єдина провокація в Криму проти Ющенка і його прихильників.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування