Медведчука не звільнять принаймні до 24 серпня

Вівторок, 20 липня 2004, 15:03
Президент України Леонід Кучма призначив главу адміністрації президента Віктора Медведчука головою оргкомітету з підготовки та відзначення 13-ї річниці незалежності України.

Розпорядження про створення оргкомітету Кучма підписав у вівторок, повідомляє прес-служба президента.

Кабінету міністрів доручено розробити у двотижневий строк та затвердити план заходів щодо підготовки та відзначення 13-ї річниці незалежності України.

Кабмін, Раду міністрів АР Крим, Київську та Севастопольську міські державні адміністрації зобов’язано здійснити заходи щодо підготовки та відзначення 13-ї річниці незалежності України та виділити необхідні кошти на їх проведення.

Державний комітет телебачення і радіомовлення України має забезпечити широке висвітлення заходів з підготовки та відзначення 13-ї річниці незалежності України.

В політикумі час від часу циркулюють чутки про близьку відставку Медведчука з поста глави АП. Останню з них пов'язують з тим, що Кучма вирішив не балотуватися на посаду президента. Створення оргкомітету дає підстави вважати, що Медведчук залишиться на посаді принаймні до Дня незалежності.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...