Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рейтинг Януковича на Львівщині досяг рівня старого рейтингу Кірпи

Вівторок, 20 липня 2004, 16:26
Станом на початок липня рейтинг Віктора Ющенка на Львівщині становив 67,02%, рейтинг Віктора Януковича – 7,58%.

Про це з посиланням на дослідження, проведене у липні 2004 року Незалежним центром соціолого-психологічних досліджень при Асоціації практикуючих психологів Львівської області, повідомляє прес-служба львівського штабу "Нашої України".

За повідомленням прес-служби, рейтинг Януковича "значно зріс… внаслідок використання адмінресу, медіаресурсу, можливості впливати, завдяки посаді, на політичний та економічний стан в регіоні, а також завдяки тому, що прем'єр позиціонує себе як єдиний кандидат від влади".

Разом з тим, прес-служба не подає цифр, що показували б динаміку зміни рейтингів цих двох кандидатів у президенти.

Згідно з результатами соцдослідження, знизився рейтинг у Юлії Тимошенко у порівнянні з початком 2004 року від 12,50% до 5,68%.

Крім того, на Львівщині упав рейтинг у Георгія Кірпи - від 7,08% до 3,27%. Автори дослідження це пояснюють тим, що "ці політики не виявили бажання брати участь у президентських перегонах".

Натомість ставлення населення Львівщини до представників лівої ідеї "майже не змінилось", повідомляє прес-служба.

В Олександра Мороза рейтинг у цій західноукраїнській області становив 4,33% у лютому та 5,75% у липні. У Петра Симоненка електорат на Львівщині так само стабільний – 1,31%, інформує прес-служба.

Низьким є рейтинг в регіоні кандидата в президенти України Анатолія Кінаха – він дорівнює 0,07%. І тільки 0,20%, відповідно до результатів дослідження, підтримали б кандидатуру президента Леоніда Кучми у разі, якщо б він знову балотувався.

Подібні рейтинги спостерігаються і в самому Львові. Більшість мешканців міста у травні 2004 року готові були віддати свої голоси Ющенку – 63,78% (у грудні 2003 - 64,75%).

Великі рейтинги на травень у місті Львові мали Тимошенко – 9,25% та міністр транспорту України Кірпа – 11,25%.

Спостестерігалося зростання рейтигу Януковича у Львові із 1,13% у грудні 2003 року до 5,25% станом на травень поточного року.

У повідомленні не говориться, яке число респондентів було опитано, сказано, що похибка сягає 3%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування