Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах обіцяє йти до перемоги, але перед другим туром проведе з'їзд

Вівторок, 20 липня 2004, 18:43
Кандидат у президенти України, лідер Партії промисловців і підприємців Анатолій Кінах готовий підписати "всі угоди" про проведення чесних виборів і має намір "йти до перемоги, спираючись на віру людей".

Про це кандидат у президенти заявив у вівторок у Києві в інтерв'ю журналістам після одержання посвідчення кандидата в президенти.

"Я готовий підписати й потримати всі угоди, що передбачають чесну, рівноправну політичну конкуренцію в ході виборів. Я упевнений, що це має принципове значення як для суспільства, так і для держави. Нам необхідно зробити все, щоб 2004 рік став роком консолідації, а результати демократичних виборів підвищили довіру до України", - сказав Кінах.

Кандидат у президенти України також заявив, що "буде робити все, щоб ця умова твердо виконувалася". "Ми ніколи не будемо використовувати ні чорний піар, ні брудні політтехнології. Наші принципи - мораль, порядність і чесність", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання щодо можливості зняття своєї кандидатури з виборчої кампанії, Кінах сказав: "Я ще раз підкреслюю: те, що я зареєстрований кандидатом у президенти, це - прояв довіри людей. Це для мене найвища цінність, і я ніколи не буду перетворювати довіру людей в інструмент примітивної торгівлі або перерозподілу економічного, політичного або посадового ресурсу. Я буду йти до перемоги, спираючись на довіру людей", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання про те, із яких джерел були зібрані кошти на внесення застави в сумі 500 тис. грн., кандидат сказав: "Дали друзі".

Говорячи про ведення виборчої кампанії, Кінах відзначив, що "максимально буде використовувати час для спілкування з людьми, щоб мати якнайбільше контактів". За його словами, він має намір відвідати всі регіони України, почавши з "рідної Миколаївщини" (Кінах народився 4 серпня 1954 року в селі Братушани Єдинецького району в Молдавії. У 1981-92 роках працював у Миколаївській області на суднобудівному заводі "Океан", потім до 1994 року був представником президента в регіоні, до 1995 - головою Миколаївської обласної ради).

Кінах також заявив, що не виключає, що у випадку своєї поразки в першому турі президентських виборів його партія проведе з'їзд, де визначить підтримуваного надалі кандидата.

"Якщо виникне ситуація з точки зору об'єднань зусиль у другому турі, ми, безумовно, будемо приймати це рішення на вищому органі нашої партії - це з'їзд. Жодне рішення під тиском ми ніколи приймати не будемо", - сказав кандидат

Кінах відзначив, що таке рішення буде прийматися з урахуванням методів, що "будуть використовувати всі учасники виборів у першому турі".

"Ми готові об'єднати зусилля з усіма тими, хто загальнодержавні інтереси ставить вище в порівнянні з короткостроковою політичною кон'юнктурою. Ми будемо поєднувати зусилля з тими, хто кожен крок робить в інтересах суспільства і держави. Ми будемо вести жорсткий моніторинг методів політичної кампанії конкурентів. І це буде основним для ухвалення рішення - з ким ми будемо об'єднувати зусилля в другому турі", - підкреслив він.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

У Кінаха нема своєї квартири

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...