Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ВИГРАВ ГРУ ПЕРШИЙ МІЛЬЙОН

Середа, 21 липня 2004, 00:00
На ранок середи, 21 липня, на підтримку кандидата в президенти Віктора Януковича вже зібрано мільйон підписів громадян.

Про це повідомив керівник центрального виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко.

"Ця робота відбувається дуже організовано", – наголосив він. За словами Тігіпка, збір підписів триває для створення резерву.

"Крім того, збір підписів – це певною мірою соціологічне дослідження електоральних настроїв в різних регіонах України", - зазначає прес-служба штабу Януковича.

"Темпи збору підписів на підтримку Віктора Януковича свідчать про популярність саме нашого кандидата у виборців", – сказав Тігіпко.

"Те, що ця популярність стрімко зростає й зростатиме надалі, - не викликає сумнівів. Люди прагнуть стабільності, надійного добробуту, цивілізованого життя. Не колись, а вже сьогодні. Тому й підтримують Януковича. Зараз – підписами на його підтримку. 31 жовтня – своїми голосами на виборах", - сказав Тігіпко.

Як відомо, кандидат в президенти після своєї реєстрації має зібрати півмільйона підписів на свою підтримку. Серед кандидатів традиційно існує змагання, хто першим збере необхідні підписи. У той же час, як повідомили УП в штабі Ющенка, там ще не починали широку кампанію зі збору підписів.

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування