Корчинському "Наша Україна" не потрібна?

Середа, 21 липня 2004, 10:47
Дмитро Корчинський спростовує інформацію про те, що він мав намір дати своїй партії назву "Наша Україна".

Про це з посиланням на прес-службу Корчинського повідомляє радіо "Свобода".

"Ми ні на мить не збиралися змінювати назву нашої громадської організації. Нам не потрібна "Наша Україна", тому що у нас є "Братство", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"Братство" вважає, що заява депутата Олександра Морозова про нібито намір Корчинського зареєструвати назву "Наша Україна" – "чистої води провокація, що містить перекручені факти".

"Наша Україна" - це вже політичний бренд. Не знаю, чи зареєстрований він у Державному департаменті інтелектуальної власності, але у будь-якому випадку – назва "Наша Україна" є політичною власністю Ющенка. І в той час, коли весь цивілізований світ бореться за дотримання авторських прав, ми не вважаємо за можливе претендувати на нього", - сказано в заяві прес-служби Корчинського.

У заяві підкерслюється, що "з’ясування того, чи потрібно і чи своєчасно називати ту або іншу партію брендовим ім’ям "Наша Україна", це внутрішня справа блоку Ющенка".

"Ми переконливо просимо цей блок, політичні сили, що входять до нього, не втягувати "Братство" в свої внутрішні розбирання", - наголошує прес-служба.

Раніше депутат з фракції "Наша Україна" Олександр Морозов повідомив "Українській правді", що партія "Реформи і порядок" змінила назву на партію "Наша Україна", щоб упередити провокацію з боку партії "Братство" Дмитра Корчинського. "Була інформація, що "Братство" збиралося взяти назву "Наша Україна". Тому, щоб зарезервувати цей бренд, прийнято правильне рішення перейменувати "ПРП" в "Нашу Україну", - сказав Морозов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...