ДОНЕЦЬКІ ПРОПОНУВАЛИ ДОРЕНКУ ПРАЦЮВАТИ НА ТБ МЕДВЕДЧУКА. А він буде просто агітувати?

Середа, 21 липня 2004, 12:34
Російський тележурналіст Сергій Доренко не буде працювати на Донецькому телебаченні, але не збирається залишатися осторонь від майбутніх президентських виборів на Україні.

"Я дійсно мав певні відносини з так званим "донецьким блоком". Однак у нас з ним не зовсім усе вийшло. Так що, на Донецькому телебаченні мене не буде", - сказав Доренко в середу телефоном "Інтерфаксу".

Разом з тим він відзначив, що має намір на стороні одного з кандидатів взяти участь у кампанії з виборів президента України.

"Зараз я веду з юристами консультації, чи можлива пряма агітація з мого боку, і якщо так, то ймовірно я цим і буду займатися. Якщо ж закон забороняє робити це, то тоді подумаємо, як бути", - підкреслив Доренко.

Як сказав Доренко агентству УНІАН, представники "донецького стійкого політичного угруповання" вели з ним переговори про співпрацю з квітня 2004 року.

Відповідаючи на запитання, про який канал в рамках передбачуваної співпраці йшлося, Доренко відповів: "Про будь-який канал Медведчука".

Про свою подальшу роль у виборчій кампанії в Україні Доренко сказав: "Я у будь-якому разі братиму участь у політичному процесі як людина, для якої Україна – не чужа країна".

Одним з варіантів такої участі він назвав пряме спілкування з виборцями: "Може, я говоритиму просто з людьми про їх становище і про те, як з нього вийти".

Подробиці Доренко пообіцяв розповісти на прес-конференції у четвер.

Раніше ЗМІ повідомляли, що колишній ведучий інформаційно-аналітичної програми на російському телеканалі ГРТ Доренко вів у Донецьку переговори про працевлаштування на місцевому каналі НТН.

Читайте також:

СЕРГІЙ ДОРЕНКО ПРАЦЮВАТИМЕ НА "ДОНЕЦЬКИХ"?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...