В Одесі хворих примушують підписуватися за Януковича

Середа, 21 липня 2004, 19:58
Працівників держустанов Одеси та області масово примушують підписувати листи на підтримку кандидата у президенти Віктора Януковича під загрозою звільнення з роботи.

Про це повідомляє Одеський регіональний штаб Віктора Ющенка.

"Адміністрації учбових закладів, лікарень, бюджетних підприємств насильно під страхом звільнення з роботи збирають сходи трудових колективів з єдиною шаблонною метою - висловити "одностайну" підтримку кандидата на пост президента України Януковича", - зазначається у повідомленні.
"На всіх цих заходах в обов’язковому порядку присутні організатори та контролери із числа представників місцевої влади, за сумісництвом - активістів Партії регіонів", - додає Одеський штаб Ющенка.
У заяві підкреслюється, що "наведена адміністративна активність в деяких місцях набуває жахливих форм: у поліклініках №12 Приморського району Одеси, №24 Суворівського району Одеси замість надання медичної допомоги персоналу наказано примушувати відвідувачів заповнювати підписні листи на підтримку Януковича".

"На підставі вищевикладеного…прошу обласну прокуратуру та Центральну виборчу комісію провести перевірку за зазначеними фактами", - сказано у заяві за підписом керівника Одеського регіонального штабу Ющенка В.Курінного.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування