Тігіпко вважає, що у сварці за назву "Наша Україна" переможе Янукович

Четвер, 22 липня 2004, 10:55
Керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко вважає, що суперечки всередині "Нашої України" навколо перейменування ПРП спрацюють проти кандидатури Віктора Ющенка.

Про це ідеться у коментарі Тігіпка під назвою "Два "нашоукраїнці" – три гетьмани?", який поширила у четвер прес-служба штабу Януковича.

"Гадаю, виборець зробить свої висновки щодо серйозності об’єднавчих намірів команди "нашоукраїнців". Чи здатні вони працювати на об’єднання України, якщо не в змозі домовитись навіть між собою?", - зазначив Тігіпко.

На думку Тігіпка, "можливо, перемога Віктора Ющенка вже не здається такою беззаперечною навіть його найближчому оточенню, що елементарно пересварилось за бодай-якісь дивіденди з бренду "Наша Україна".

За його словами, Янукович крокує назустріч виборам "так потужно, а керований ним уряд демонструє такі високі темпи економічного зростання, що це не може не привертати до нього все більше симпатій виборців".

Тігіпко також сказав, що не варто брати до уваги аргумент, що назву "Наша Україна" хотів прибрати Дмитро Корчинський.

Як відомо, минулої неділі на своєму з'їзді партія "Реформи і порядок" вирішила взяти нову назву "Наша Україна". ПРП пояснила це спробою дати імпульс створенню єдиної партії на базі блоку Ющенка.

"Українська правда"

Читайте також:

Скандал у "Нашій Україні": боротьба за 2006 рік

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...