Леся Гонгадзе просить Васильєва вплинути на львівську прокуратуру

Четвер, 22 липня 2004, 14:28
Мама Георгія Гонгадзе Леся Гонгадзе звертається до Генеральної прокуратури з проханням провести експертизу рештків тіла її родича, який загинув у 2002 році.

У коментарі "Українській правді" Леся Гонгадзе нагадала, що у листопаді 2002 на Львівщині зник син її племінника 17-річний Микола Стасишин. Через півроку було знайдено його тіло.

"У середу мого племінника викликали до Жидачівської прокуратури, молодший радник юстиції Синишин брутально, в хамській формі почав вимагати, щоб він забрав труп, який рік і три місяці зберігається у морзі", - розповіла Леся Гонгадзе.

"На слова мого племінника, що досі не поведена молекулярна біологічна експертиза, представник прокуратури сказав, що це нереально і в цьому немає потреби", - зазначила Леся Гонгадзе.

За її словами, представник прокуратури навіть пропонував гроші на поховання сина її племінника, аби тільки тіло загиблого підлітка поховали.

Леся Гонгадзе просить Генпрокуратуру втрутитися у цю ситуацію і призначити експертизу. Вона звернула увагу на дивні обставини смерті її родича – його не могли знайти протягом півроку, аж раптом його тіло виявили на пасовищі у 100 метрах від дому.

За її словами, тіло сина її племінника повністю розклалося й залишився скелет, однак весь його одяг залишився абсолютно цілим. Так само трава під тілом була свіжа.

Як сказала Леся Гонгадзе, її племінник упізнав сина по одягу, однак вимагає проведення експертизи.

На попередні звернення щодо цього питання до Львівської облпрокуратури та Генпрокуратури ні вона, ні батько загиблого не отримали жодної відповіді.

Леся Гонгадзе також вимагає проведення порівняльної експертизи тіла Георгія Гонгадзе та його волосся, яке в неї зберігалося з дитинства.

"Українська правда"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...