"Острів" пішов у підпілля і назвав Януковича рекетиром

Четвер, 22 липня 2004, 17:26
Донецька опозиційна газета "Острів" змушена друкуватися в підпіллі через відмову Красноградської міської друкарні в Харківській області.

У заяві газети повідомляється, що протягом двох останніх тижнів вони вели переговори з керівництвом друкарні. Однак, пославшись на завантаженість устаткування, вона відмовилося співробітничати з опозиційним виданням.

Таким чином, Слобожанщина стала четвертим регіоном, що відмовився друкувати "Острів". Після чого редакція видання заявила, що змушена починаючи з 29 номера газети видавати щотижневик у підпіллі.

Але при цьому виникли проблеми з доставкою, повідомляє газета "Острів".

Останній випуск газети відмовилися брати на реалізацію чотири приватних підприємства і донецька дирекція "Укрпошти", з якою було укладено договір на реалізацію газети через поштові відділення зв'язку, повідомляє "Острів". "Це близько 900 торговельних точок, розташованих у всіх куточках Донецької області", - відзначає газета.

"Аналізуючи ситуацію, що склалася, можна з повною впевненістю сказати, що тотальний рекет у відношенні газети "Острів" здійснюється кандидатом у президенти країни від режиму - Віктором Януковичем", - стверджує "Острів".

"Якщо цей державний діяч дозволяє собі на посаді прем'єра нагло зневажати закони, можна з жахом уявити, яким гарантом Конституції стане цей правитель у випадку його обрання на посаду президента нашої країни", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що перед Красноградської міською друкарнею в Харківській області "Острову" відмовили у виданні друкарні Донеччини, Луганщини і Дніпропетровщини.

Читайте також:

Опозиційну газету "Острів" спочатку вичавили з Донецька. Тепер з Павлограда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування