Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За "телевбивство" Ющенка Корчинському платили менше 150 доларів?

Четвер, 22 липня 2004, 18:30
Нарешті всі охочі можуть дізнатися, скільки ж отримував телекілер Корчинський, який два роки своєю "п'ятихвилинкою ненависті" псував кров Віктору Ющенку.

Виявляється, зовсім недорого – менше 150 доларів на місяць. Про це свідчить декларація, яку Корчинський подав до Центрвиборчкому, реєструючись кандидатом у президенти.

Загалом "телевізійний кіллер" Ющенка заробив за 2003 рік 10 814 гривень. А у те, що Корчинський вказав не всі доходи, звичайно, ми повірити не можемо.

Згідно з оприлюдненим документом, зарплата Корчинського склала 9 500 гривень. Яка тут частка від програми "Проте", сказати важко. Адже на "1+1" він також працював співведучим у програмі "Подвійний доказ". Можливо, це взагалі символічні 1 315 гривень, які Корчинський отримав чи то від наукової діяльності, чи то як авторський гонорар.

Доходів від підприємницької діяльності, відчуження цінних паперів чи майна, дивідендів, роялті та відсотків він не мав. Але заробленого йому, здається, вистачало. Принаймні, на відміну від народних депутатів і прем'єрів, він матеріальної допомоги не брав.

На ці невеликі кошти (десь 170 доларів на місяць) і прожила вся родина Корчинських. Бо ні дружина Оксана, ні син Данило жодних доходів за минулий рік не мали.

Втім, це не завадило їм сплатити за утримання майна 1 670 гривень. Це тоді як татусь Корчинський виклав на майно лише 1 300.

Останні він, слід розуміти витратив на утримання 29-метрової квартири, єдиного рухомого й нерухомого майна Корчинського. У родини майно солідніше: квартира на 43,4 метри кв. і автомобіль Тоyоtа 4 runer 1995 року (у російському інтернеті Toyota Runer 1990 року можна придбати 8,5 тисяч доларів).

А от арештувати банківські рахунки Корчинського нікому не вдасться. Бо їх немає. Як і цінних паперів, внесків, паїв. Те ж саме стосується його родини.

Проте, порівняно з екс-фундатором і провідником УНА-УНСО, голова політичної партії ОУН в Україні Роман Козак живе вдвічі бідніше. Його сукупний дохід за 2003 рік складає лише 4 960 гривень. Це друге місце за злиденністю після лідера Слов'янської партії Базилюка.

Що найбільш пікантно, 4 960 - це не зарплата і не пенсія пана Романа, як можна було б подумати. А ... "дивіденди, проценти, роялті". А ось у його дружини весь заробіток - це зарплата. Всього 1 800 гривень на рік. Фактично вся вона йде на сплату за утримання майна – 1 500 гривень.

Кандидат у президенти Козак платить менше - лише 1 200. Виходячи з того, що квартир, дач і земельних ділянок у нього нема, то всі гроші йдуть на сплату за утримання автомобіля Газ-21, по-простому "Волги" – представницького автомобіля середини ХХ століття.

У його родини машина сучасніша - Шкода (судячи з об'єму двигуна 1 300, напевно, "Феліція" – ціна в інтернеті від 4 до 5 тисяч умовних одиниць) .

Окрім цього, у володінні родини знаходиться 340 квадратних метрів землі та квартира площею 50 кв. м.

Заощаджень і цінних паперів родина не має. Зате у пана Козака на рахунках у банку 50 000 гривень.


Читайте також:

Ющенко Мороз і Янукович ходять на роботу пішки. Ржавський – їздить на джипі

Симоненко, Вітренко, Базилюк – бідність не гріх

Кандидат в президенти Бойко заробляє по 140 доларів, але в родини є джип Grand Cherokee

Кандидат у президенти від комуністів вкладає у підприємства за кордоном?

У Кінаха нема своєї квартири


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування