Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб Ющенка попереджає, що вони не битимуть ветеранів. А Корчинський - що їм не потрібен бухгалтер

П'ятниця, 23 липня 2004, 00:00
Керівник львівського штабу Ющенка, нардеп Петро Олійник попередив про провокації 25 липня у Львові, спрямовані проти Ющенка.

"Відомо, що 25 липня до Львова прибудуть "братки" Корчинського, переодягнені в футболки з написом: "Так, Ющенко!". Вони битимуть ветеранів, аби потім позиціонували Ющенка як крайнього націоналіста", - сказав Олійник.

Як відомо, 25 липня у Львові святкуватимуть 60-річчя звільнення від фашизму, у акції під червоними прапорами візьмуть участь КПУ і СПУ.

Олійник також підкреслив, що провокації організовує штаб Януковича, а усю відповідальність за забезпечення правопорядку у Львові повинна взяти на себе обласна влада, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Також Олійник повідомив, що у Львові створено координаційну раду коаліції "Нашої України" та Блоку Юлії Тимошенко "Сила народу". Тепер з фасадів усіх офісів львівських обласних організацій партій, що ввійшли у "Силу народу", будуть зняті вся символіка та партійні гаслі.

В той же час тернопільський обласний штаб Віктора Ющенка оприлюднив заяву, у якій попереджає про можливі провокації під час візиту Петра Симоненка на Тернопільщину 24 липня 2004 року.

"Згідно з інформацією, одержаної з надійних джерел, готуються провокаційні дії, спрямовані на зрив зустрічі кандидата з виборцями. Ініціатори даної брудної акції збираються використати символіку "Нашої України" і Віктора Ющенка", – повідомляється в заяві керівника штабу на Тернопільщині нардепа Івана Стойка.

Водночас саме "Братство" заперечує свою причетність до провокацій, що готуються у Львові.

"Нашоукраїнці" постійно звинувачують нас у тому, що ми хочемо вкрасти їхні прерогативи. То вони стверджували, що ми мали намір перебрати на себе назву "Наша Україна", - говориться в заяві "Братства".

"Тепер заявляють, що ми хочемо скористатися їхньою звиклою практикою бити старих і жінок. Завтра вони звинуватять нас у тому, що ми хочемо привласнити їхнього Ющенка. Нехай залишать його собі. Посада бухгалтера у "Братстві" давно зайнята більш кваліфікованою людиною", - говориться в заяві.

Читайте також:

Комуністи бояться провокацій – тому приїзд Симоненка буде сюрпризом

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування