Павловський визнав, що Медведчук – його друг. Гельман – просто знайомий

П'ятниця, 23 липня 2004, 10:52
Російський політтехнолог Гліб Павловський заявляє, що його зв'язують "дружні" відносини з головою адміністрації президента Віктором Медведчуком.

Про це Павловський повідомив в інтерв'ю "5 каналу".

У той же час Павловський відкинув твердження, що очолюваний ним Фонд ефективної політики "вів кампанію СДПУ(о)" на минулих парламентських виборах. "Це неправда, це не так", - сказав він.

Павловский також повідомив, що Марат Гельман і Михайло Погребинський є його "старими знайомими". "У мене взагалі багато знайомих", - додав він.

"Пан Гельман має галерею і масу якихось бизнесів і бізнес-пропозицій Україні, а пан Погребинський – я з ним працюю у некомерційній сфері", - пояснив Павловський.

"Ми колеги по експертному товариству і вже кілька місяців створюємо програму незалежних експертних центрів, які будуть проводити опитування – не тільки, до речі, у Росії й Україні, але й в інших країнах СНД", - сказав Павловський.

На питання, у чому причина провалу російських політтехнологів на виборах-2002, Павловський сказав: "Я думаю, що країна має сама організовувати свою політику. Нація має свої кадри. Вона повинна їх, так сказати, знаходити і витягати".

Як відомо, у пресі неодноразово повідомлялося, що Павловський разом з Погребинським і Гельманом є організаторами провокацій, спрямованих проти Віктора Ющенка. Там також писалося, що замовником провокацій є глава адміністрації президента Віктор Медведчук.

За матеріалами "Огляду телеефіру"

Читайте також:

Чи хочуть російські політтехнологи виборчої війни в Україні?

ПРИКРИТТЯМ ДЛЯ ПАВЛОВСЬКОГО БУДЕ КЛУБ. Як для Гельмана - галерея

Коли Павловський сидів у в'язниці, він зрозумів, чому Ющенко може програти вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування