Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-другий номер блоку Ющенка агітуватиме за Януковича

П'ятниця, 23 липня 2004, 12:30
Федерація профспілок буде проводити роз'яснювальну й агітаційну роботу серед членів профспілок на підтримку кандидата в президенти Віктора Януковича.

Про це говориться в Соціальному контракті, підписаному в п'ятницю головою Федерації профспілок України Олександром Стояном і Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Згідно з контрактом діяльність кандидата в Президенти має бути спрямована на підвищення рівня життя і реалізацію трудових, соціально-економічних прав громадян, зокрема, сприяти розвиткові вітчизняного виробництва, реформі оплати праці, забезпеченню конституційних прав у сферах освіти, науки, культури, медицини, охорони праці, принципів соціальної справедливості при нарахуванні пенсій, недопущення втручання органів влади в діяльність самоуправлінських фондів соціального страхування і профспілок.

Умовами Соціального контракту також передбачається істотне підвищення добробуту трудящих, стимулювання високоефективної праці на основі переходу від "дешевої" до високооплачуваної робочої сили, підвищення заробітної плати до 2007 року щонайменше втричі.

Зі свого боку Федерація профспілок надаватиме інформаційну підтримку Віктору Януковичу, сприятиме реалізації передвиборної програми кандидата.

У своєму виступі, перед підписанням контракту, Віктор Янукович запропонував підписати такі контракти на місцях. "Було б корисно проводити цю роботу на різних рівнях", - сказав він.

У разі обрання його президентом України Віктор Янукович пообіцяв виконати всі зобов'язання, що передбачає Соціальний контракт. "Я даю слово, що виконаю всі зобов'язання, які будуть підписані в Соціальному контракті", - наголосив Віктор Янукович.

Федерація профспілок вирішила підтримати кандидатуру лідера "Партії регіонів", Прем'єр-міністра Віктора Януковича на виборах Президента України. Таке рішення прийняла президія Федерації профспілок на своєму засіданні 21 липня.

Як відомо, Олександр Стоян пройшов до парламенту 2002 року як другий номер блоку "Наша Україна".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
Усі новини...
Реклама: