Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРО ЯНУКОВИЧА НАПИСАЛИ ПІСНЮ

П'ятниця, 23 липня 2004, 14:41
Коаліція молодіжних організацій "Молодь обирає Януковича" випустила компакт-диск виконавиці Анюти Славської із піснею в підтримку кандидатури прем'єра.

Цей компакт-диск роздають учасникам форуму "Молодь обирає Януковича", який відбувається у п'ятницю в Києві.

Компакт-диск Анюти Славської називається "Ми говоримо: Так! Віктор Янукович!"

Крім коаліції "Молодь обирає Януковича" інший організатор випуску цього компакт-диску – Українська спілка молодих депутатів.

Як очікується, на форумі "Молодь обирає Януковича" прем'єр має отримати наказ від молодіжних організацій, який він зобов'яжеться виконати на посаді президента.

Перед початком форуму під Будинком кіно зібрався мітинг із понад 100 молодих людей. Вони тримали сині прапори із великою літерою "Я" і підписом "Молодь обирає Януковича".

Як відомо, напередодні депутат із фракції "Наша Україна" Вячеслав Кириленко заявив, що збір делегатів звозять на цей форум із використанням адмінресурсу і тиску з боку Міністерства у справах сім'ї та молоді.

Компакт-диск Анюти Славської – це не перший оригінальний крок у рамках виборчої кампанії Віктора Януковича. На минулих вихідних у Дніпропетровську він разом із Русланою співав пісню із фільма "Вєсна на зарєчной уліце". Також активісти почали випуск гумових кульок із портретом Януковича.

Читайте також:

На форум Януковича молодь звозитимуть "етапом", а в області СДПУ(о) закривають газети

ЯНУКОВИЧ СТАВ ГУМОВИМ. ЙОГО МОЖНА НАДУТИ Й ЛОПНУТИ

ЯНУКОВИЧ ЗАСПІВАВ РАЗОМ ІЗ РУСЛАНОЮ. Звук можна скачати на "Українській правді"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...