На вибори йде депутат Медведчука

П'ятниця, 23 липня 2004, 21:39
Депутат Львівської облради, син покійного В’ячеслава Чорновола Андрій Чорновіл подав у п'ятницю до Центральної виборчої комісії документи на реєстрацію кандидатом у президенти України.

Про це говориться в повідомленні, поширеному прес-службою депутата.

В ньому зазначається, що Чорновіл вирішив узяти участь у президентській кампанії "через бажання продовжити справу свого батька – політика з великої букви, якому зрадили всі його соратники. Він хоче створити сильну націю на основі української держави".

Андрій Чорновіл йде на вибори самовисуванням. Він пішов на такий крок, оскільки після свого обрання головою партії "Організація Українських Націоналістів", він не зміг оформити своє обрання юридично. В той же час Роман Козак, який начебто був звільнений з посади голови партії пішов на вибори від "ОУН в Україні".

Чорновіл також заявив, що він і його команда юридично вийшла з партії "Організації Українських Націоналістів в Україні".

Андрій Чорновіл - член фракції "Соціальна справедливість" у Львівській облраді, ядро якої складають члени СДПУ(о) і яку очолює заступник глави Державної податкової Сергій Медведчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування