Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У депутата Козаченка, який відбив замах – черепно-мозкова травма

Неділя, 25 липня 2004, 17:59
Стан здоров'я нардепа Олексія Козаченка, на якого у ніч на суботу у Одесі було скоєно замах, задовільний, він перебуває вдома.

Висновок судово-медичної експертизи показав у нього закриту черепно-мозкову травму, внутрішні гематоми потиличної частини, численні забиті місця і садна.

Агентству "Інтерфакс-Україна" Козаченко розповів: "Я збирався разом з родиною їхати до батьків у село. Несподівано неподалеку від моєї машини на меня напали двоє невідомих, дружина і двоє дітей у цей час спускалися в двір".

"Я встиг згрупуватися і виставив праву руку вперед назустріч удару, який наносив рукою невідомий з пістолетом. Раптом, імовірно, другим нападником мені було завдано удару. Я упав".

"На землі валявся пістолет, з якого я зробив постріл. Пізніше я викликав міліцію і швидку допомогу, які приїхали в той час, коли один із нападників був мертвий. Другий зник у невідомому напрямку".

За словами заступника начальника УМВС в Одеській області полковника міліції Геннадія Подройка, пістолет, з якого було зроблено постріл, - марки ТТ.

"Складено фоторобот другої особи, яка вчинила замах на життя народного депутата. Його затримають у найближчий час", - сказав Подройко.

Встановлено особу вбитого. Це 25-річний мешканець Раздельнянського району Одеської області, раніше тричі судимий.

Шляхом опитування мешканців прилеглих будинків установлені три свідки, які дали цінні свідчення. Розроблюється кілька версій мотивів замаху на життя народного депутата.

За фактом убивства і замаху на життя державного діяча прокуратура Одеської області порушила кримінальну справу.

Читайте також:

Ющенко: депутата Козаченка побили за підтримку опозиції

На депутата з "Центра" напали


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...