Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затримано другого нападника на довірену особу Ющенка депутата Козаченка

Понеділок, 26 липня 2004, 12:53
Затримано другого нападника на народного депутата Олексія Козаченка.

Про це в понеділок повідомив начальник управління кримінального розшуку управління МВС Одеської області Олексій Хлевной.

За його словами, затримання відбулося в неділю ввечері в Приморському районі Одеси. Це особа 1980 року народження, уродженець Раздільнянського району Одеської області.

"Від подальших коментарів ми утримуємося, тому що кримінальна справа порушена і розслідується Одеською обласною прокуратурою", - сказав Хлевной.

Як повідомлялося, у ніч на суботу в Одесі було вчинено замах на народного депутата Козаченка (група "Центр"). Висновок судово-медичної експертизи показав наявність у нього закритої черепно-мозкової травми, внутрішньої гематоми потиличної частини, численні забиті місця і садна.

За словами депутата, двоє невідомих напали на нього біля будинку. В одного з них був пістолет, який Козаченко вибив. Після цього його ударили – імовірно, другий нападник. Козаченко підібрав із землі пістолет і вистрілив. Одного із тих, хто вчинив замах на життя депутата, було убито, інший утік.

Встановлено особу вбитого. Це 25-річний мешканець Раздільнянского району Одеської області, раніше тричі судимий.

За фактом убивства і замаху на життя державного діяча прокуратура Одеської області порушило кримінальну справу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відомо, що Олексія Козаченка збиралися призначити довіреною особою кандидата в президенти Віктора Ющенка.



Читайте також:

У депутата Козаченко, який відбив замах – черепно-мозкова травма

Ющенко: депутата Козаченка побили за підтримку опозиції

На депутата з "Центру" напали


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...