Генпрокуратура не знає, чи часом не фальшиві допити висять на сайті www.delogongadze.org

Понеділок, 26 липня 2004, 13:35
Генпрокуратура ще не знає, чи автентичні документи зі справи Гонгадзе розміщені на сайті www.delogongadze.org.

Про це повідомив на брифінгу в Генпрокуратурі керівник прес-служби відомства Сергій Руденко.

Він нагадав, що порушено кримінальну справу через витік матеріалів досудового слідства у справі Гонгадзе. Руденко сказав, що "у рамках розслідування цієї справи буде даватися оцінка матеріалам, які опублікувалися знову".

Руденко підкреслив: "Той, хто хоч трохи знає, як проводиться досудове слідство – для нього не є таємницею, що витік будь-якої інформації з кримінальної справи, по якій рішення не прийнято – завжди на шкоду слідству".

Тому, вважає Руденко, витік у справі Гонгадзе завдав шкоду слідству, "якими б благочинними гаслами не прикривалися" люди, які його організували.

На питання про проведення внутрішнього розслідування у МВС про причини стеження міліції за Гонгадзе, Руденко сказав, що "воно триває" і інформації про це немає.

Очолює розслідування заступник міністра внутрішніх справ Нікітенко.

Як відомо, у п'ятницю Національна спілка журналістів Великобританії та Ірландії повідомила про відкриття сайту www.delogongadze.org, на якому розміщено понад 180 сторінок справ Гонгадзе, включаючи допити "перевертнів" та працівників "наружки" МВС, які стежили за Георгієм.

"Українська Правда"

Читайте також:

ОПРИЛЮДНЕНО 180 СТОРІНОК ДОПИТІВ У СПРАВІ ГОНГАДЗЕ

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування