ЮЩЕНКО І МОРОЗ БУДУТЬ БРАТИ СПІЛЬНУ УЧАСТЬ У ВИБОРАХ

Понеділок, 26 липня 2004, 14:02
Віктор Ющенко та Олександр Мороз погодились координувати зусилля по забезпеченню чесності та прозорості виборчого процесу.

Як повідомила прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко, таку домовленість кандидати в президенти досягли під час зустрічі, яка відбулася в понеділок.

Ющенко і Мороз запевнили, що проведуть свої передвиборчі кампанії без використання чорного PR, і дотримуватимуться щодо один одного "політики ненападу".

Ющенко і Мороз впевнені, що спільними зусиллями вдасться забезпечити чесний підрахунок голосів та запобігти масштабній фальсифікації виборів владою.

Вони встановлять громадський контроль за виборчим процесом на всіх його етапах - починаючи з формування територіальних виборчих комісій та уточнення реального списку виборців, закінчуючи спостереженням за підрахунком голосів українськими та закордонними спостерігачами, проведенням альтернативного підрахунку голосів.

Кандидати в президенти доручають керівникам штабів і довіреним особам відпрацювати схеми встановлення громадського контролю за виборами і продумати механізм спільних зусиль щодо контролю за всіма етапами виборчої кампанії.

Ющенко і Мороз привітали намір КПУ взяти участь в організації спільного контролю за прозорістю виборчого процесу, повідомляє персональний сайт Ющенка.

Читайте також:

Мороз і Ющенко домовились

Мороз домовився із Симоненком. І чекає на Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News