Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський помив асфальт перед ЦВК від "потвор"

Понеділок, 26 липня 2004, 14:28
Лідер партії "Яблуко" Михайло Бродський подав до Центрвиборчкому документи для реєстрації його кандидатом у президенти.

Як повідомив "5 канал" у денному випуску новин, Бродський приїхав до ЦВК на машині-поливалці, на якій було гасло "Змиємо весь бруд".

Свою мету участі у виборах Бродський пояснив тим, щоб "ця потворна, погана влада не народила собі наступника".

"Сьогодні в Україні є кілька проблем: теперішня влада й відсутність свободи слова. Попри те, що пан Тігіпко обіцяв чесні вибори, уже зараз газету партії "Яблуко" на Луганщині типографії друкувати відмовилися. Бо в нашій країні атрибутивна демократія. Такими людьми, як Тігіпко, влада прикриває своє справжню суть", - пояснив Бродський.

Напередодні Бродський пояснив свій намір приїхати на поливалці тим, що "за 10 років правління нинішнього режиму в країні нагромадилося стільки бруду й нечистот, що пора серйозно взятися за її очищення".

"За останній місяць у ЦВК прийшло стільки всякої погані, ціль яких – не чесно брати участь у виборах президента, а перешкодити виборчій кампанії Віктора Ющенка".

"Тому настав час вичистити цю погань і з ЦВК, і з країни. Потрібно вичистити площу перед ЦВК від бруду, нанесеного танкістами, аферистами і божевільними", - додав він.

Як відомо, лідер "Братства" Дмитро Корчинський приїжджав подати документи до ЦВК на бронетранспортері

***

"5 канал" також повідомив, що до Центрвиборчкому подав документи для реєстрації кандидатом у президенти Григорій Черниш, лідер Партії реабілітації народу України.

Читайте також:

БРОДСЬКИЙ ПОЇДЕ В ЦВК НА ПОЛИВАЛЦІ, а Тягнибок – агент АП



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...