Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПУТІН НЕ БУДЕ У СУРКІСА "НА ПІДХВАТІ" І ХОЧЕ ЗАБРАТИ ЧЕМПІОНАТ

Понеділок, 26 липня 2004, 17:43
Володимир Путін запропонував Росії і Україні проводити спільні чемпіонати з футболу і хокею.

Про це повідомляє РІА "Новости"

"Це (спільні чемпіонати) було б цікаво, і тоді б рівень спорту і в Росії, і Україні, безумовно би зріс", - зазначив президент РФ на російсько-українському бізнесі-форумі в Ялті.

На його думку, сьогодні немає суперництва, спортивний інтерес пропадає. "У Москві "Динамо" (Київ) приймали б на "ура". "В Москві дуже люблять "Динамо" (Київ)", - сказав Путін.

При цьому глава російської держави досить різко відреагував на пропозицію почесного президента футбольного клубу "Динамо" (Київ) Григорія Суркиса об'єднатися Росії та Україні в тендері на проведення чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Зі слів Суркиса, раніше Україна звернулася з такою пропозицією до Польщі, однак поляки сказали, що вони не готові до цього.

"Я товаришую з президентом Квасьневським, але Росія ніколи не буде "на підхваті" ні в Польщі, ні в якоїсь іншої країни", - заявив Путін.

"Якщо є пропозиції, ми готові їх розглядати, але у мене є інша пропозиція: все-таки чемпіонат Європи - важлива подія, але ми погано готові (до нього)", - сказав президент Росії.

"Щоб бути добре готовими, було б правильно проводити спільні чемпіонати (Росії і України) з футболу і хокею", - вважає Путін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування