Власник UMC дякує Кучмі, тоді як його помічник хоче забрати в нього компанію

Понеділок, 26 липня 2004, 18:23
На Україні створені непогані умови для спільного бізнесу, незважаючи на ряд труднощів, вважає голова ради директорів АФК "Система" Володимир Євтушенков.

"Є шорсткості, як і в будь-якій іншій країні, але є мудрість і воля, щоб ми не валили бізнес", - сказав Євтушенков на російсько-українському бізнес-форумі, відповідаючи на питання Володимира Путіна.

"Як ви почуваєте себе (на українському ринку)?" - поцікавився президент Росії в глави компанії під час зустрічі з представниками російських і українських ділових кіл. При цьому російський лідер звернув увагу бізнесмена, що на зустрічі присутні прем'єр-міністр і президент України. "У цілому, робоча обстановка?" - запитав Путін в Євтушенкова.

"У цілому, обстановка робоча, але не без складностей", - відповів голова ради директорів АФК "Система", не уточнивши конкретно, про що йде мова.

Євтушенков також розповів про спільний бізнес з Україною. Він нагадав, що два роки тому АФК "Система" придбала український мобільний зв'язок "Ю Ем Сі".

"Ю Ем Сі" стала зв'язком номер один на Україні за кількістю абонентів і за динамікою розвитку", - сказав Євтушенков. У відповідь на питання президента Росії, він повідомив, що сума угоди склала $400 мільйонів, а прямі інвестиції на Україну - $175 мільйонів.

Як відомо, генпрокуратура порушила справу щодо законності продажу "Ю Ем Сі" і віджучення її від "Укртелекому". Приватизацію "Укртелекому" курує помічник президента Сергій Льовочкін.

РІА Новини

Читайте також:

Демобілізація Льовочкіна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування