Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корчинський хоче бути, як Басаєв

Понеділок, 26 липня 2004, 19:27
Лідер громадської організації "Братство" Дмитро Корчинський заявляє, що не має наміру знімати свою кандидатуру на чию-небудь користь, і збирається пройти всі виборчі перегони до кінця.

"Ми - я і "Братство" - будемо йти до кінця. Я висувався не для того, щоб підтримати якого-небудь кандидата", - заявив Корчинський на прес-конференції в понеділок.

Він також заявив, що має намір вийти до другого туру виборів і "втягнути "Братство" у високу політику".

Зі слів кандидата, його виборча кампанія буде "текстом з родзинками", побудованою на акціях громадської непокори. Одну з таких "родзинок" виборці зможуть побачити вже на початку серпня, пообіцяв Корчинський.

Він заявив, що діяльність його організація "спрямована на соціальний захист" громадян України.

Зокрема, зараз "Братство" розглядає звернення працівників Запорізького заводу абразивних матеріалів з питання невиплати зарплати.

Власником заводу, як заявив Корчинський, є депутат фракції "Наша Україна" Давид Жванія.

Відповідаючи на запитання, Корчинський повідомив, що "Братство" є нечисленною організацією і налічує "кілька сотень активістів" у всіх областях України.

"Сьогодні - час дії нових сил. Сьогодні невеликі групи і співтовариства, фанатично віддані своїй справі, здатні зробити більше, ніж бюрократичні апарати багатьох держав", - переконаний лідер "Братства".

"Шаміль Басаєв має менш масові угрупування і, тим не менше, впливає на геополітику у величезному регіоні", - додав він.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування