Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Тимошенко видали "повноформатне кольорове видання" компромату

Понеділок, 26 липня 2004, 19:57
В Україні поширюється компромат проти одного з лідерів виборчої коаліції "Сила народу", лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Про появу "повноформатного кольорового видання" компромату повідомляє у понеділок прес-служба "Батьківщини".

За даними прес-служби листівку випущено п’ятимільйонним накладом. "Вона подає римейк багатолітніх бездарних старань Генеральної прокуратури з виконання політичного замовлення влади проти Юлії Тимошенко та робить спробу реанімувати обвинувачення, скасовані як безглузді та безпідставні судами різних інстанцій", - зазначається в повідомленні.

Прес-служба відзначає, що до розповсюдження видання залучені "Укрпошта" та інші державні підприємства.

"Випуск та розповсюдження чергової фальшивки розбиває будь-які ілюзії з приводу намірів влади провести демократичні, відкриті та прозорі вибори у країні. Добре усвідомлюючи відсутність шансів на перемогу, скомпрометована влада вдається до тотальної брехні, демонстративного використання адміністративного та силового ресурсу, як єдиного засобу самопорятунку", - говориться в повідомленні.

"Батьківщина" закликає всіх громадян "не піддаватися на провокації", вимагає припинити їх і заявляє, що "брудні технології не допоможуть президенту Кучмі та його оточенню утриматися біля влади".

Читайте також:

Кучма убезпечив Януковича і Ющенка від чорного піару?

"Чорний піар": Як "Мороз" назвав "Ющенка" зрадником


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...