Тігіпко вже зібрав 2,5 мільйони для Януковича. Він це робить задля спілкування

Вівторок, 27 липня 2004, 11:45
Керівник центрального виборчого штабу кандидата в президенти Віктора Януковича Сергій Тігіпко заявляє, що на підтримку Януковича зібрано вже 2 647 459 підписів.

Про це повідомляє прес-служба Центрального штабу Януковича.

"Машину вже розкручено. Повірте, наша команда дуже добре організована. Думаю, набагато краще, ніж команди будь-якого з інших штабів. Коли деякі інші кандидати ще тільки збирались отримувати бланки підписних листів, наші регіональні штаби вже зібрали мільйон підписів", - сказав Тігіпко.

Зараз, за його словами, після перевірок на місцях, всі ці підписи надходять у штаб, де на них чекає ще одна перевірка. "Мусимо бути впевненими, що пред’явимо ЦВК реальні підписи реальних людей", - зазначає Тігіпко.

"Втім, для нас в процесі збору найважливіше – не кількість отриманих "автографів", а спілкування з виборцями. Якщо людина ставить свій підпис на підтримку нашого кандидата, це вже дає певні надії", - додав він.

"До виборів ще є час, тож якщо зуміємо донести до виборців (під час збору підписів – також) свою впевненість у тому, що Янукович – найкращий вибір для України, люди сприймуть його програму, підтримають прагнення забезпечити Україні цивілізоване, заможне життя", - вважає керівник штабу.

"Отже, йдеться не про гонитву за показниками, а про пошук однодумців. Ми знаємо, що сьогодні їх – мільйони", – зазначив Тігіпко.

Кандидат у президенти згідно з законодавством має подати 0,5 мільйона підписів на свою підтримку


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування