У Донецьку чекають, що соратники Ющенка будуть грати спектакль

Вівторок, 27 липня 2004, 15:36
Глава Донецької обласної адміністрації Анатолій Близнюк заявляє, що не буде протидіяти проведенню з'їзду Молодіжної партії, що входить у "Нашу Україну".

Так Близнюк прокоментував питання про ситуацію в Донецьку 30 липня, у день проведення з'їзду, повідомляє інтернет-видання "Острів".

"Я знаю точно, про те, що був запропонований варіант приміщення під з'їзд. Але вирішили по-іншому – краще на площі перед "Юністю" і не менше тисячі чоловік", - відзначив Близнюк.

"У надії на якісь недобрі справи, які б можна було представити як протидію влади", - сказав Базилюк.

"Я офіційно заявляю, на рівні обласного керівництва, – не чекайте! І на рівні міського керівництва - теж не дочекаєтеся" – відзначив глава Донецької обладміністрації.

За словами губернатора, влада буде реагувати на цей захід "за законом": "Нікому не заважаючи, а навпаки, забезпечуючи суспільний порядок і усе, що покладено в цьому випадку".

Як відомо, 31 жовтня минулого року "Наша Україна" збиралася провести з'їзд у Донецьку, однак він був зірваний провокаторами, що зайняли будинок культури "Юність". Напередодні лідер Молодіжної партії Юрій Павленко утримувався силою кілька годин у "Юності". "Наша Україна" обвинуватила владу в зриві заходу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування