Мороз і Симоненко будуть діяти разом

Середа, 28 липня 2004, 10:55
Кандидати в президенти Олександр Мороз та Петро Симоненко виступили із спільною заявою, де оголосили про дії для проведення чесних виборів.

Лідер Компартії та Соцпартії домовилися об’єднати зусилля в організації спільного контролю за проведенням виборів, повідомляє прес-служба СПУ.

Також Симоненко і Мороз хочуть забезпечити координацію дій при виявленні порушень закону про вибори та можливих провокацій впродовж всієї кампанії.

Кандидати у президенти планують забезпечити спільну діяльність направлених ними членів виборчих комісій та офіційних спостерігачів.

Крім того, Мороз і Симоннко збираються спільно забезпечити контроль за голосуванням та обмін інформацією про результати паралельного підрахунку голосів в день виборів.

Лідери комуністів і соціалістів збираються спільно забезпечити контроль за ходом голосування на закордонних виборчих дільницях.

Заява Мороза і Симоненка називається "За чесні вибори! Не дамо сфальсифікувати волевиявлення громадян України!"

Вони відзначили, що результати виборів матимуть "вирішальне значення для подальшого розвитку України", а "нинішня корумпована влада зробить все, щоб зберегти своє становище та утримати в руках важелі впливу на економіку, політичне і суспільне життя".

"Ми об’єднуємо наші зусилля для забезпечення чесних та демократичних виборів та впевнені, що усі громадяни України поділяють нашу точку зору та будуть сприяти нам в цьому!", - заявили кандидати в президенти.

Як відомо, раніше Віктор Ющенко та Олександр Мороз також погодились координувати зусилля по забезпеченню чесності та прозорості виборчого процесу.

"Українська правда"

Читайте також:

ЮЩЕНКО І МОРОЗ БУДУТЬ БРАТИ СПІЛЬНУ УЧАСТЬ У ВИБОРАХ

Мороз і Ющенко домовились

Мороз домовився із Симоненком. І чекає на Ющенка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування