"Зелені" скаржаться на провокації після висування Кононова

Середа, 28 липня 2004, 16:17
Партія Зелених України заявляє про провокації проти неї з метою дискредитації партії і її лідера, кандидата в президенти Віталія Кононова.

Про це говориться в повідомленні кіровоградського представництва партії, розповсюдженому прес-службою ПЗУ.

Як відзначається в повідомленні, 26 липня 2004 невідомі особи, "зручно розташувавшись з усім матеріальним забезпеченням, від імені Партії Зелених України продавали квитки "безпрограшної лотереї".

Жінка, що керувала цим процесом, представлялася всім перехожим, як керівник Кіровоградської обласної організації ПЗУ.

Після того, як про це довідалося керівництво кіровоградської ПЗУ, на місце був викликаний наряд міліції, який, однак, на місці події нікого не застав. Шахраям удалося зникнути.

Партія Зелених відзначає, що дії невідомих осіб відбулися безпосередньо після ряду протестних акцій Кіровоградської обласної організації ПЗУ, спрямованих проти деяких "непопулярних" дій міськради, а також після появи в пресі повідомлень про висування лідера ПЗУ кандидатом на посаду президента.

"Ми вважаємо це провокацією з метою дискредитації Партії Зелених України, а також нашого лідера Кононова Віталія Миколайовича в період загострення передвиборної боротьби за посаду президента країни", - говориться в повідомленні.

Читайте також:

"Зелені": партія, яка гуляє сама по собі. На російські гроші?



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News