Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ПРЕЗИДЕНТИ ІДЕ СОРАТНИК МЕДВЕДЧУКА. Ворог Януковича пообіцяв "зоопарк для оліграхів"

Середа, 28 липня 2004, 17:04
Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами у президенти ще п'ятьох осіб.

На засіданні у середу був зареєстрований кандидатом у президенти лідер партії "Яблуко" Михайло Бродський. Він іде на вибори самовисуванцем, при цьому збирається роз'яснювати людям небезпеку обрання Януковича.

Також ЦВК зареєструвала Андрія Чорновіла – старшого сина загиблого лідера Народного Руху України. Він також іде на вибори самовисуванням.

Андрій Чорновіл – депутат Львівської облради, член фракції "Соціальна справедливість", утвореної на базі СДПУ(о) – її очолює Сергій Медведчук.

Також ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти лідера Партії реабілітації народу України Григорія Черниша, лідера Партії вкладників та соцзахисту Вадислава Кривобокова, а також лідера Ліберально-демократичної партії Ігоря Душина.

Як повідомляє прес-служба партії "Яблуко", голосування за реєстрацію Бродького не було одностайним. Один із членів Центрвиборчкому був проти, двоє – утрималися.

За даними "Яблука", це викликано програмою Бродського. Зокрема, значний ажіотаж викликала його теза про необхідність відновлення смертної кари. На думку деяких членів ЦВК, це суперечить вимогам Конституції, де передбачено, що вже існуючі права і свободи людини не можуть бути обмежені.

Другим каменем спотикання став пункт програми Бродського "Перетворимо Україну із заповідника олігархів на зоопарк для олігархів".

Станом на середу кандидатами у президенти уже стали 20 осіб.

"Українська Правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування