У Луценка знайшовся аргумент проти зв'язків Мороза з Медведчуком

Середа, 28 липня 2004, 17:50
Представники влади на місцях продовжують відмовлятися від зустрічей з кандидатом у президенти від Соцпартії Олександром Морозом під приводом хвороби.

Так, міський голова міста Славути Хмельницької області Микола Поліщук, попередньо зголосившись на зустріч з Морозом, за 5 хвилин до приїзду кандидата зник з міськради, повідомляє прес-служба СПУ.

Як заявив на зустрічі з громадськістю цього райцентру народний депутат Юрій Луценко, таким чином в Славуті "підтвердилися здогади соціалістів щодо епідемії боязні залежного від Києва місцевого керівництва, яке раптово "хворіє" при появі на їхній території Олександра Мороза.

"Враховуючи його партійну приналежність до СДПУ(о), це може бути своєрідною черговою відповіддю політичним шулерам, які намагаються пов’язати Мороза з нинішнім керівництвом цієї олігархічної партії", зазначив Луценко.

В повідомленні зазначається, що "відсутність такої зустрічі особливої шкоди не завдає, але все це є досить симптоматичним, щодо того. кого найбільше боїться влада, як альтернативи сумнівного вибору між двома рейтингоносцями на президентських виборах".

Раніше Мороз також заявляв, про раптові хвороби представників влади на місцях під час його агітаційних турів.

"Українська правда"

Читайте також:

Чернігівський п`ємонт Мороза



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...