Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На виборах не буде кандидата, який хотів повернути князівства

Середа, 28 липня 2004, 18:01
Центвиборчком відмовив у реєстрації кандидатом у президенти самовисуванцю Володимиру Нечипоруку, оскільки деякі положення його передвиборчої програми не відповідають Конституції.

Як повідомили на засіданні ЦВК у середу член комісії Валерій Бондик, документи від Нечипорука надійшли до Центвиборчкому 16 липня, передає Інтерфакс-Україна.

ЦВК звертався за консультацією з приводу програми претендента в кандидати в президенти до Верховного суду, що, розглянувши звернення комісії, визнав 3 з 5-ти оскаржених ЦВК положень програми Нечипорука такими, що посягають на права і свободи людини.

Зокрема, суд ухвалив рішення, що пункт програми про створення єдиної помісної православної церкви в Україні є втручанням у внутрішні справи церкви, повідомляє "Громадське радіо".

Крім того, відзначив член ЦВК, в автобіографії Нечипорук вказав, що є лідером партії "Народна влада", однак Мін'юст дав довідку про те, що така партія не зареєстрована.

Як повідомлялося, програма Нечипорука, зокрема, містить такі положення, як заборона діяльності Компартії і Соцпартії, ліквідацію автономії Криму, відновлення інституту князівств.

Нечипорук є депутатом-членом фракції "Народовладдя – Демократичні ініціативи".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...