Януковичу обіцяють провокації, а Кінаху - зміщення з президента УСПП

Середа, 28 липня 2004, 19:20
У ході виборчої кампанії не виключене використання провокацій проти кандидата в президенти Віктора Януковича.

Про це заявив на прес-конференції у Києві довірена особа Януковича, гендиректор "Мотор-Січі" В'ячеслав Богуслаєв.

Кажучи, чому колектив підтримав прем'єра, Богуслаєв зазначив, що для підприємства це четверта виборча кампанія.

Раніше "Мотор-Січ" підтримувала кандидатуру Леоніда Кравчука, потім Леоніда Кучми, а "сьогодні ми визначилися з легкістю", сказав він.

Зі слів Богуслаєва, зараз його більше усього непокоїть спадкоємність влади, зокрема, в економічних питаннях, оскільки "ця спадкоємність обов'язково потрібна для такого рівня підприємства, як наше".

Відповідаючи на питання, чи відомо йому про факти, коли співробітників ряду підприємств примушують підписувати листи на підтримку Януковича, Богуслаєв заявив, що чує про це вперше. "Підписні листи - цим займаються громадські організації", - сказав він.

Богуслаєв вважає, що проблемою виборчої кампанії може стати низька активність виборців, зокрема, молодих людей. Крім того, він очікує ще не одну "хвилю" дезінформації проти кандидата Януковича.

Богуслаєв також спрогнозував, що незадоволені результатами виборів неодмінно будуть.

Крім того, Богуслаєв вважає недоцільним поєднання посад керівника Українського союзу промисловців і підприємців і лідера Партії промисловців і підприємців.

"Керівником УСПП має бути інша людина - не з партії", - заявив він на прес-конференції в середу у Києві, зазначивши, що мають бути розділені функції УСПП і ПППУ.

Богуслаєв уточнив, що його підприємство входить до УСПП, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Український союз промисловців і підприємців і Партію промисловців і підприємців очолює кандидат у президенти Анатолій Кінах.

Як відомо, висунення Кінаха в президенти супроводилося скандалом. Донецька і Луганська організації ПППУ вимагали висунути в президенти Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування