Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рухівці не громили штаб Януковича. Навпаки це їх побили

Середа, 28 липня 2004, 21:26
Представники штабу прем’єр-міністра Віктора Януковича завдали тілесних ушкоджень голові Чернігівської обласної організації Народного руху Віктору Лабазову.

Про це повідомляє прес-служба Руху

Як зазначається в повідомленні, 26 липня представники Чернігівської обласної організації Лабазов, Манько, Кирєєв у Прилуках здійснювали об’їзд комітетів самоврядування населення, які є складовою системи органів місцевого самоврядування міста Прилуки.

За їх словами, у таких структурах не повинні проводитися передвиборні агітації. Голова Чернігівської обласної організації Віктор Лабазов повідомив, що з двох комітетів представники Блоку "Нашої України" вилучили 17 підписних листів на підтримку Януковича.

Вони склали відповідні акти, які й відправили до Генпрокуратури та ЦВК. Лабазов також повідомив, що зранку до Чернігівської обласної організації надійшла інформація, що у приміщенні державного педагогічного училища ім. Івана Франка знаходиться штаб Януковича, завдяки якому ведеться агітація, збір підписів на користь чинного прем’єр-міністра.

"Ми виїхали до одного з приміщень. Там виявили 49 підписних листів на підтримку Януковича. Коли ми намагалися отримати відповідь, чому у робочий час здійснюється агітація – відповіді не було", - наголосив голова Чернігівської обласної організації.

Лабазов повідомив, що на другому поверсі педагогічного училища було виявлено штаб Януковича: "Про те, що це й справді штаб Януковича свідчать розвішані плакати на стінах, графік роботи виборчої дільниці, графіки чергувань із конкретними особами, аналітичні записки про хід збору підписів. Як тільки ми почали фотографувати усе це, записувати на диктофон, то люди, які були там, зчинили галас, накинулись на нас", - підкреслив голова ЧОО НРУ.

Лабазов отримав легкі тілесні ушкодження. На місце події прибули правоохоронні органи.

Раніше в середу заступник міністра внутрішніх справ України Анатолій Присяжнюк заявив, що представники Руху увірвалися до штабу "поводили себе дуже нахабно, забрали 49 ксерокопій підписних листів і іншу документацію, що була в офісі".

За фактом нападу на приміщення виборчого штабу Януковича в Прилуках порушена кримінальна справа за статтею хуліганство, розшукуються підозрювані.

Читайте також:

На копії підписних листів за Януковича скоєно напад


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування