Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах наголошує, що Янукович не має права балотуватися

Четвер, 29 липня 2004, 11:36
Лідер Партії промисловців і підприємців, кандидат на пост президента Анатолій Кінах заявляє, що його переконання, що людина, яка має судимості, не повинна претендувати на посаду президента, є принциповим.

Про це Кінах заявив у інтерв'ю журналістам в Києві, відповідаючи на запитання щодо свого виступу в прямому ефір Радіо "Свобода" 26 липня.

За словами Кінаха, "це принципова позиція", незалежно від прізвищ.

Раніше в ефірі "Свободи" Кінах, відповідаючи на запитання слухача: "Як ви вважаєте, чи може людина, яка має судимості, претендувати на посаду президента?", сказав: "Абсолютно немає такого права".

"Це вже не проблема людини, це проблема честі, авторитету, гідності всього суспільства, і держави, і не можна робити заручниками суспільство і державу, честь, авторитет держави намаганням тих, хто має кримінальне минуле, досягнути влади".

Кінах також зазначив: "Я дуже би хотів, щоб ці критерії були чітко враховані в ході (виборчої) кампанії в кінцевому результаті. Бо наше завдання, наше майбутнє - не тільки в темпах зростання економіки, я в цьому абсолютно впевнений".

"Нам необхідно зміцнювати духовне, моральне здоров'я як суспільства, так і влади, і тільки на такій основі, об'єднуючи і економічний розвиток, і високий рівень морального, духовного здоров'я нації, можна бути впевненим у своєму майбутньому і, що дуже важливо, можна бути впевненим, що нас будуть поважати у цілому світі".

УНІАН

Читайте також:

КІНАХ ПРОТИ ПРЕЗИДЕНТА З КРИМІНАЛЬНИМ МИНУЛИМ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування