Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З'їзд "за Ющенка" донецькі перекриють 8-годинним мітингом "за Януковича"

Четвер, 29 липня 2004, 17:29
У п'ятницю в Донецьку одночасно зі з'їздом Молодіжної партії України на центральній площі Леніна буде проходити мітинг на підтримку Януковича.

Про це повідомляється в листі донецького міськвиконкому на адресу організаторів з'їзду Молодіжної партії, передає інтернет-видання "Острів".

Як відомо, Молодіжна партія входить до блоку Ющенка.

У відповідь на повідомлення МПУ міської влади про намір провести на площі Леніна зустрічі депутатів з виборцями, міськвиконком Донецька повідомив, що раніше одержав заявку на проведення 30 липня з 9 до 17 години мітингу на підтримку кандидата Януковича "Коаліцією патріотичних сил Донбасу".

У зв'язку з цим, центральна площа Донецька була віддана прихильникам прем'єра.

У той же час ющенківці після з'їзду на площі біля Палацу молоді "Юність" мають намір колоною пройти біля двох кілометрів центральною вулицею Донецька до пам'ятника ім. Шевченка, розташованому напроти облдержадміністрації.

Там пройде захід, який вони назвали "зустріч депутатів з виборцями".

З'їзд МПУ біля Палацу молоді "Юність" намічено на 12.00. У 14.00 відбудеться зустріч народних депутатів з виборцями біля пам'ятника Шевченку.

Як відомо, у Палаці "Юність" 31 жовтня 2003 року "Наша Україна" не змогла провести з'їзд через провокації, що, за повідомленнями преси, були організовані владою. Напередодні тих подій лідер МПУ Юрій Павленко півдня силою утримувався в "Юності".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування