Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Могілевича забрали в Україні бізнес?

Четвер, 29 липня 2004, 18:12
Постачанням туркменського газу до України буде займатися нова фірма "РосУкрЕнерго", якою у рівних долях володіють дочірні підприємства "Газпромбанка" і "Райффайзенбанка".

Про це повідомляє прес-центр "Нафтогазу України".

У четвер в Москві у офісі "Газпрому" підписано документи, що визначають умови співпраці Росії і України в галузі поставок і транзиту природного газу до 2028 року.

Відповідно до них, створена компанія "РосУкрЕнерго", яка буде здійснювати закупівлю туркменського газу для українського ринку, виступить оператором транзиту закупленого газу і інвестором в розвиток газотранспортної інфраструктури, необхідної для забезпечення транзиту.

Управляти компанією буде Координаційний комітет з представників вищого керівництва "Газпрому", "Нафтогазу України", "Газпромбанку" і "Райффайзенбанку".

"РосУкрЕнерго" почне роботу з 1 січня 2005 року на основі договорів про закупівлю туркменського газу.

Як відомо, останні роки туркменський газ до України поставляє компанія "Єуралз Транс Газ", яка зареєстрована в угорському селищі Чабди рядом фізичних осіб із мінімальним статутним фондом.

У пресі цю компанію пов'язували з Семеном Могілевичем, який знаходиться в списку 10 найбільш розшукуваних злочинців ФБР США.

"Українська Правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування