Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін не розсердився на Суркіса. Й запитав у Кучми, де він бере таких здорованів як він і Медведчук

П'ятниця, 30 липня 2004, 10:28
Президент Росії Володимир Путін пообіцяв президенту Федерації футболу України Григорію Суркісу розглянути його пропозицію щодо проведення спільного чемпіонату Європи з футболу.

Про це Суркіс заявив на прямій лінії з читачами газети "Факти".

Як відомо, під час зустрічі підприємців України та Росії стався інцидент між Путіним і Суркісом, про який писала газета "КоммерсантЪ". Суркіс запропонував Путіну провести спільний чемпіонат Європи, оскільки Польща до цього не готова. На це Путін сказав, що Росія не буде на підхваті. Газета зазначає, що після пропозиції Суркіса у Путіна "раптом здали нерви" і далі "він так і не зміг взяти себе в руки".

На гарячій лінії у "Фактах" Суркіс розповів свою версію того, що відбувалося.

За його словами, він звернувся до Путіна, "пояснив ситуацію з приводу нашої домовленості з Польщею, сказав, що через певну нестабільність у польському уряді поки немає гарантій реалізації цього спільного проекту".

"Загалом, сказав Володимиру Путіну, що дуже хотілося б у випадку, якщо Польща не зуміє виконати свої зобов'язання, щоб нашим партнером у тендері на право проведення Євро-2012 стала Росія", - розповів Суркіс.

"На що російський президент відповів: "Росія не буде на підхваті ні в Польщі, ні в будь-якої іншої країни". І додав: "Але якщо ви звернетеся до нас із пропозицією, то ми її розглянемо. І, напевно, вирішимо позитивно. Але я вважаю, що наші країни поки не готові до проведення фіналу чемпіонату Європи", - додав Суркіс.

За його словами, Путін не прокоментував, що він мав на увазі під словом "не готові".

"Але напевно вважає, що рівень футболу в наших країнах не настільки високий, щоб ми могли вести боротьбу за провідні позиції на турнірі, що у себе організуємо. Реакція президента Росії цілком зрозуміла", - сказав Суркіс.

"Вона, схоже, і не могла бути іншою. Він відреагував як президент великої країни. Я теж не міг говорити інакше, оскільки викладав факти. А те, що сьогодні пишуть: "Путін позбавив Суркіса роботи", - це вже питання чесності і порядності, етичності й моральності", - додав він.

Суркіс також розповів, що в Криму відбувся "кумедний" випадок. "Путін, коли побачив мене і Медведчука поруч, відразу жартома запитав у Леоніда Даниловича: "Де ж ви таких здорованів (рос.- крепышей) вирощуєте?..", - розповів президент ФФУ.

Так він прокоментував свої заняття в тренажерному залі, куди його, ще дев'ять років тому "затягнув" Віктор Медведчук.

Читайте також:

Суркіс 9 років тягає "залізо" через Медведчука

ПУТІН НЕ БУДЕ У СУРКІСА "НА ПІДХВАТІ" І ХОЧЕ ЗАБРАТИ ЧЕМПІОНАТ

Путін попрацював на Януковича

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...