Ющенківці у Донецьку попередили, що будуть захищати перемогу

П'ятниця, 30 липня 2004, 14:57
Молодіжна партія підтримала кандидатуру Віктора Ющенка на виборах президента та попередила про спротив фальсифікації результатів голосування.

З'їзд партії, яка входить до блоку "Наша Україна", відбувся у п'ятницю в Донецьку і пройшов без ексцесів.

На з'їзді було ухвалено резолюцію, де наголошувалося, що "не всі кандидати уникають під час проведення пропагандистської кампанії брудних і нечесних технологій, використання службового становища, що суперечить Конституції".

"У разі недотримання демократичних норм ми захистимо свій вибір всіма наявними і можливими засобами", - говориться у звернені Молодіжної партії.

МПУ також підтримала рішення про створення єдиної партії на базі "Нашої України".

Серед депутатів на з'їзді були присутні лідер МПУ Юрій Павленко і Олександр Третяков – член групи "Разом" фракції "Наша Україна".

З'їзд МПУ відбувався на площі перед Палацем культури "Юність", де минулого року "Нашій Україні" не дозволили провести свій з'їзд.

Цього разу перед "Юністю" встановили подіум з емблемою "Так! Ющенко". Також делегати тримали помаранчеві прапори передвиборчої кампанії Ющенка і стяги Молодіжної партії.

На з'їзд зареєструвалися 758 делегатів, він відбувся протягом години.

На заході була присутня міліція, яка не втручалася у його проведення і охороняла громадський спокій.

Мітинг у підтримку Януковича, який планувалося провести паралельно з'їзду Молодіжної партії, не відбувся. Його перенесли на суботу. Хоча саме на підставі проведення цього заходу в п'ятницю Молодіжній партії заборонили проводити зустріч із виборцями на площі Леніна.

"Українська Правда", Донецьк

Читайте також:

З'їзд "за Ющенка" донецькі перекриють 8-годинним мітингом "за Януковича"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування