Омельченко приїхав до ЦВК на жовтому автобусі "маршрутки"

П'ятниця, 30 липня 2004, 18:58
Київський міський голова, лідер партії "Єдність" Олександр Омельченко у п'ятницю подав до Центвиборчкому документи на реєстрацію кандидатом у президенти.

До ЦВК Омельченко прибув на жовтому мікроавтобусі "Богдан" у супроводі активу своєї партії.

В інтерв'ю журналістам він пояснив, що часто їздить на службовому транспорті, однак поважає мікроавтобус "Богдан" вітчизняного виробництва, який має перспективи не тільки в Києві, але і у всій Україні.

Він також повідомив, що Київ має намір закупити 170 таких автобусів як громадський транспорт, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Омельченко висунув кандидатом з'їзд "Єдності". На парламентських виборах у 2002 році партія "Єдність" набрала трохи більше 1% голосів (282,5 тисяч осіб).

Приїзд Омельченка до ЦВК на мікроавтобусі, які використовуються в Києві для маршруток – не перший екстравагантний хід.

Раніше лідер "Братства" Дмитро Корчинський приїхав до ЦВК подати документи на броньовику, а лідер "Яблука" Михайло Бродський – на поливалочній машині.

Термін подачі документів на реєстрацію кандидатами в президенти закінчується 1 серпня. На сьогодні зареєстровані кандидатами 22 особи.

Також у ЦВК знаходяться документи ще ряду самовисуванців, серед яких – колишній посол України в Британії, один з учасників "Форуму національного порятунку" у 2001 році Сергій Коміссаренко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...