Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма отримав листа від померлого президента Австрії

Субота, 31 липня 2004, 14:45
Президент Леонід Кучма отримав листа від президента Австрії Томаса Клестіля, який він написав незадовго до своєї смерті.

Як повідомляє прес-служба Кучми, листа було отримано із канцелярії президента Австрії.

Клестіль висловив Кучмі свою "найщирішу подяку за багаторічну відмінну та дружню співпрацю", - повідомляє прес-служба українського президента.

"Я переконаний в тому, що наші контакти сприяли подальшому зміцненню дружніх стосунків між обома нашими країнами та народами в рамках спільної Європи", - говориться в листі.

"Нещодавнє розширення Європейського Союзу, за яке я так наполегливо виступав протягом років, рівно як і прийняття Європейської Конституції, що відбулося кілька днів тому, сповнило мене відчуттям особливого задоволення", - також написав Клестіль.

"Однак я також завжди відстоював ті позиції, що це розширення не може бути останнім, а Європейський Союз одного дня має охопити за можливістю всіх членів родини європейських народів”, - йдеться у листі.

Клестіль побажав Кучмі "й надалі великих успіхів у його відповідальній діяльності на чолі
держави та особистого добробуту".

Клестіль помер від серцевого нападу 6 липня цього року. Йому був 71 рік. Він помер за два дні до закінчення повноважень президента.

"Українська Правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування