Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ЗІБРАВ РОСІЙСЬКУ ПОПСУ ТА НАПІВПОРОЖНЮ ЄВРОПЕЙСЬКУ ПЛОЩУ

Субота, 31 липня 2004, 23:40
У київському концерті в підтримку кандидата в президенти України Віктора Януковича взяли участь російські поп-виконавці.

Захід відбувся у суботу на напівпорожній Європейській площі. Зібралося близько 3-4 тисяч осіб, що є невисоким показником для столиці.

Для порівняння, агітаційний концерт "Команди озимого покоління" у березні 2002 зібрав майже повну Європейську площу, яка вміщує 50-60 тисяч людей.

Через відсутність людей початок концерту за Януковича навіть кілька разів переносили. Спочатку він планувався о 16 годині, але почався після 18-30.

Перед початком концерту із динаміків, встановлених на сусідній площі – Майдані Незалежності – ведучі закликали глядачів відвідати концерт за Януковича. Вони його назвали "Актом массовой гражданской самоотдачи".

Пасивність публіки під час концерту відзначила московська співачка Ірина Салтикова: "Я никогда не агитирую – только за хорошее настроение. Что-то оно у вас не очень…"

Крім Салтикової у концерті взяли участь російська група "Сплін" та виконавець Діма Бєлан, а також український співак Віктор Павлик.

Від політичних партій, які підтримують Януковича, виступив заступник голови "Трудової України" Юрій Мірошниченко.

Сцену, на якій виступали російські поп-виконавці, прикрашав надпис "Україна – за Януковича" та великий портрет кандидата.

Під час концерту агітатори роздавали календарики і наліпки за Януковича. Активісти організації "Молодь – надія України" пошируювали серед глядачів свою контрагітацію – відкритий лист депутата Григорія Омельченка, де він від імені офіцерів просить Януковича роз'яснити всі деталі його засудження та перебування у тюрмі.

"Українська Правда"

Читайте також:

Януковичу скаржаться: військові в шоці, що ними керуватиме "зек"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування