Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича "не хвилює", чи зіпсує Олімпіада його рейтинг. Він вивчатиме досвід Росії

Вівторок, 10 серпня 2004, 00:00
Прем'єр-міністр України, кандидат у президенти країни Віктор Янукович не цікавиться тим, як уплине його поїздка на Олімпійські ігри в Афіни на його передвиборчу кампанію.

Як відзначив прем'єр у вівторок на брифінгу в Києві, його "не хвилює", чи вплине ця поїздка на його рейтинг, як кандидата в президенти, оскільки він "просто виконує свій обов'язок", повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами прем'єра, що є главою Національного олімпійського комітету України, обрані ним для відвідування заходи в рамках Олімпіади дозволять побачити плюси й мінуси, над якими потрібно продовжувати працювати в спортивній сфері.

Під час своєї поїздки до Афін Янукович планує відвідати змагання як у тих видах спорту, де українська збірна претендує на медалі, так і в тих видах, де є проблеми.

Крім того, прем'єр відзначив, що під час перебування в Афінах він планує вивчити передовий досвід провідних спортивних держав – Росії, США, Німеччини, Китаю, Австралії.

Він також заявив, що планує провести ряд зустрічей з функціонерами олімпійського спорту і зі своїми колегами для вивчення підходів у державній політиці підтримки спорту, повідомляє УНІАН.

Янукович також повідомив, що фінансування української олімпійської делегації здійснюється частково за рахунок бюджету, частково за рахунок фінансів НОК, а також за рахунок 100 підприємств-спонсорів.

Відповідаючи на питання журналістів, прем'єр-міністр відзначив, що всі почесні гості, що відправляться на Олімпіаду з України, їдуть туди за свій рахунок.

Янукович відбуде до Афін в середу.


Читайте також:

Під час Олімпіади Янукович помолиться на Афоні, Ющенко закликає його брати приклад з Павленка

Януковичу дякують за "біг-морди" і критикують за олімпійську корупцію

Янукович буде PRитися на Олімпіаді за рахунок туристичної фірми

КУЧМА ЇДЕ НА ОЛІМПІАДУ. ЗА ГРОШІ КІРПИ ЧИ САМСУНГА?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...