Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб Ющенка закликає пресу не вступати у бойові дії на "шабашах"

Вівторок, 10 серпня 2004, 15:25
Прес-служба центрального штабу Ющенка закликає журналістів не перетворюватись на знаряддя інформаційної війни

"Ми закликаємо всіх журналістів бути об'єктивними і незаангажованими. Не дозволяйте перетворювати себе на знаряддя інформаційної війни", - йдеться в повідомленні, переданому прес-службою.

Прес-служба центрального штабу Ющенка висловлює обурення провокаціями, які організовували члени "Братства" Дмитра Корчинського та "Славянской гвардії" під час зустрічей Ющенка з мешканцями Запорізької області.

"Організатори "псевдодемократичних шабашів" намагаються залучити до своїх провокаційних акцій кореспондентів місцевих ЗМІ, використовуючи їх для політичної боротьби з "неугодним" владі кандидатом. Висвітлення подій в Приморську, Бердянську й Мелітополі телеканалом "Алекс" є тому підтвердженням", - йдеться у повідомленні.

Засновник телекомпанії - підприємство "Мотор-Січ" на чолі з генеральним директором Богуслаєвим, який є довіреною особою Януковича по загальнодержавному округу, додає прес-служба.

"Автори сюжету маніпулювали відеорядом, відзнятим в різних місцях, який не відповідає реальним подіям. До того ж, під змонтовану картинку була використана недостовірна інформація", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба наголошує, що у Приморську сутичка членів "Славянской гвардії" була не зі активістами "Нашої України", а зі співробітниками міліції в цивільному, одному з яких "слов’яни " розбили голову, а іншому зламали ніс.

Про це прес-службі повідомив заступник голови спілки ветеранів Афганістану Приморського району Віктор Плотніков, який зі своїми колишніми однополчанами допоміг міліціонерам вгамувати молодчиків.

"Подібна хуліганська витівка була зупинена під час зустрічі Ющенка з мешканцями Приморська. В людей провокатори від "Славянской гвардії" почали кидати банани, про що й був складений правоохоронцями відповідний акт", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування