Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз назвав "нескромною" ідею Симоненка про роботу на місці Януковича

Середа, 11 серпня 2004, 15:52
Олександр Мороз вважає визнанням Соцпартії ідею Петра Симоненка, який запропонував йому стати прем'єром у разі перемоги лідера комуністів на виборах президента.

"Такі пропозиції – оцінка ефективності кампанії Соцпартії, яка користується заслуженим авторитетом. Одначе, переконаний, колеги мене зрозуміють - будь-які розмови про посади до президентських виборів я вважаю передчасними і вельми нескромними", - сказав Мороз.

"Я вдячний Петру Миколайовичу Симоненку і представникам інших політичних сил, які офіційно і неофіційно пропонують мені різні високі державні посади у випадку перемоги на виборах", - також додав він.

Однак, на думку Мороза, "для Петра Миколайовича, як і для мене, головним завданням зараз є проведення політичної реформи, яка зробить владу прозорою і відповідальною".

"Хочу зазначити, що останнім часом з приводу політичної реформи я провів переговори з представниками низки провідних опозиційних сил. Можу сказати, що надія на прийняття реформи опозицією зміцнюється", - сказав Мороз.

За його словами, "є і інше принципове питання - координація роботи виборчих штабів опозиційних кандидатів у президенти".

"Думаю, що з відкриттям сесії Верховної Ради, опозиція в парламенті виступить разом по питанню відповідальності всіх вищих посадових осіб, які причетні до незаконного і абсурдного переслідування студентів у Сумах, до побиття і арештів ні в чому не повинних дітей", - запевнив Мороз.

На його думку, "ідеологічні розходження не завадять трьом основним кандидатам у президенти (Ющенку, Морозу і Симоненку) разом здійснювати контроль за виборами".

"Ми повинні об'єднати суспільство заради справедливих і демократичних виборів - і ми це зробимо", - заявив Мороз, слова якого наводить прес-служба СПУ.

Як відомо, раніше начальник штабу Мороза Йосип Вінський заявив, що не хоче співпрацювати у питанні чесних виборів із представниками Ющенка Романом Безсмертним і Олександром Зінченком через іх поведінку в минулому і зараз.

"Українська Правда"

Читайте також:

Чи не боїться Мороз одного ранку прокинутися членом СДПУ(о)?

СИМОНЕНКО ЗАПРОПОНУВАВ МОРОЗУ ОЧОЛИТИ КАБМІН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування