Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Васильєв тепер знаходитиме всі критичні відгуки про себе за хвилину

Середа, 11 серпня 2004, 16:13
Генеральна прокуратура України незабаром одержить інформаційно-моніторингову систему, розроблену спеціально для неї компанією Finport Technologies на базі програмного продукту Web-Observer.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії, поширеному в середу.

Система призначена для "оперативного інформування керівництва Генпрокуратури про критичні публікації в ЗМІ, відстеження інформації про найважливіші події в Україні й світі, проблемні питання діяльності правоохоронних органів, стан громадської думки про їх діяльність, відстеження публікацій з резонансних подій".

Як відзначається, співробітники Генпрокуратури приділяють "велику увагу" публікаціям у ЗМІ, пов'язаним з наріканнями з боку громадськості до правоохоронних органів держави, діяльність органів прокуратури, розслідування резонансних справ.

Система дозволить виділяти з інформаційного середовища вузькопрофільні зведення з різних аспектів діяльності органів прокуратури, оперативно доставляти їх відповідним підрозділам і співробітникам.

Час появи інформаційного матеріалу на першоджерелі і його занесення в систему не перевищуватиме декількох хвилин, в той час як за добу машина оброблятиме більше 10 000 тисяч інформаційних матеріалів.

"Функціональна начинка" системи дозволить її користувачам самостійно робити сортування інформації за темами, джерелами інформації, сферами діяльності, регіональними ознаками, єдиним значеннєвим критеріям.

На думку фахівців Генпрокуратури, система істотно підвищить ефективність їхньої роботи.

Наразі моніторингові системи на базі Web-Observer використовують Кабінет міністрів, міністерство внутрішніх справ, міністерство палива й енергетики, міністерство закордонних справ, національний банк України, державна податкова адміністрація.

Компанія Finport Technologies Inc. (http://www.finporttechnologies.com) спеціалізується на розробці інформаційних систем для державних установ і великих комерційних компаній.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування