Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газету Тимошенко заблокували

Середа, 11 серпня 2004, 19:52
Партія "Батьківщина", яка підтримує Віктора Ющенка на виборах президента, заявляє про арешт рахунків видавництва, де друкувалася опозиційна газета "Вечірні вісті".

За повідомленням партії Тимошенко, рахунки було заблоковано податковими органами "без будь-яких пояснень та передбачених законом процедур".

Партія "Батьківщина" розцінює дії податкових органів "як каральну акцію з метою позбавити народ України опозиційної газети в Україні та помститися незалежному виданню за публікації про злочини влади".

"Репресивно-терористична атака проти журналіста Станіслава Речинського, зняття з ефіру в регіонах України опозиційного "5-го каналу", бандитські напади на незалежних журналістів місцевих видань свідчать про розпочатий владою штурм з приборкання та взяття під тотальний контроль інформаційного простору України", - сказано в заяві.

"Батьківщина" наголошує: "Влада усвідомлює, тільки залякані, шантажовані, безвільні мас-медіа можуть стати слухняною зброєю для масового обдурювання виборців".

Партія Тимошенко вимагає "негайного припинення репресивної акції щодо видавництва "Мега-прес".

Крім того, "Батьківщина" закликає міжнародну та українську громадськість "не вірити брехливій владі про відсутність прикладів застосування адмінресурсу в Україні".

"Українська Правда"

Читайте также:

В журналіста "України кримінальної" шукають протоколи у справі Гонгадзе?

"5 канал" зник у місті бойової слави Кучми. Це може коштувати $1 млн.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування