Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка виключили з козаків за несплату внесків

Четвер, 12 серпня 2004, 15:47
Генеральна старшина Українського козацтва поширила заяву в якій повідомляє про виключення Віктора Ющенка з рядів козацтва за несплату членських внесків.

Про це повідомляє інтернет-видання "Острів".

"Рішенням Ради Генеральної старшини й отаманів Українського козацтва 22 травня 2004 року за систематичну несплату членських внесків він виключений з рядів Українського козацтва і позбавлений козачого військового звання "генерал-осавул Українського козацтва" і військових нагород", - говориться в заяві.

У документі також підкреслюється "усебічна підтримка" Генеральної старшини Українського козацтва "рішення демократичних сил України щодо висування Віктора Януковича єдиним кандидатом у президенти України".

Як відомо, у 2001 році було підписано угоду про вступ Українського Козацтва до блоку "Наша Україна". Її підписали лідер блоку Віктор Ющенко та гетьман Українського Козацтва, тоді член фракції Українського Народного Руху Іван Білас.

Віктор Ющенко був прийнятий в Українське Козацтво ще на посаді голови Нацбанку

25 липня Українське Козацтво Івана Біласа підписало угоду про створення виборчого об'єднання демократичних сил на підтримку Януковича.

Читайте також:

Януковича підтримали самбісти, сліпі та циркачі

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування